Szobák

A épület

A háromemeletes épület 2007-ben felújításon esett át, mely során 129 db 2 ágyas és 14 db 3 ágyas hallgatói szoba került kialakításra. A szobák mindegyikében található zuhanyzó, toalett, valamint hűtőszekrény. Főzésre a szintenként közös konyhákban van lehetőség. Közvetlen folyosói összeköttetésben van a B és D épületekkel. Több tanulószoba, az alagsorban étterem, az első emeleten pedig kávéautomata szolgálja a hallgatók kényelmét.

B épület

A négyemeletes épület 2007-ben felújításon esett át, mely során 115 db 2 ágyas, 8 db 3 ágyas és 2 db akadálymentesített 1 ágyas hallgatói szoba került kialakításra, valamint ebben az épületben kapott helyet a 42 vendégszoba is. A szobák mindegyikében található zuhanyzó, toalett, valamint hűtőszekrény, némelyikhez tartozik erkély. Főzésre a szintenként közös konyhákban van lehetőség. Közvetlen folyosói összeköttetésben van az A, C és D épületekkel és lift üzemel benne. A B épület a kollégiumok főépülete, itt található a recepció, a kollégiumi igazgatóság, és rendezvénytermeink is. Tanulószobák, mosókonyha, étterem, büfé, italautomata, edzőterem, valamint kültéri edzőpark szolgálja a hallgatók kényelmét. Az épület mellett és előtt hallgatói parkoló található.

C épület

A négyemeletes épületet a '60-as években építették, azóta sajnos sok fejlesztésen nem esett át. Összesen 141 db 3 ágyas, erkélyes hallgatói szobával rendelkezik, melyek kézmosóval felszereltek. A közös zuhanyzók és toalettek szintenként a folyosón találhatóak, ahogy a konyhák és a tanulószobák is. A földszinten két mosókonyha áll rendelkezésre. Közvetlen folyosói összeköttetésben áll a B épülettel. Az épület körül több helyen is található hallgatói parkoló.

D épület

A háromemeletes épület 2006-ban épült, mely során 21 db 2x2 ágyas és 17 db 2x1 ágyas hallgatói apartman-jellegű szoba került kialakításra. Mindegyik szoba 2 hálószobából, egy főzőfülkéből (hűtővel és főzőlappal), egy zuhanyzóból és egy toalettből áll. Az épületben lift működik, és közvetlen folyosói összeköttetésben áll a B és az F épületekkel. Több tanulószoba és mosókonyha szolgálja a hallgatói komfortot. Itt kapott helyet az imaszoba is. Az épület mögött hallgató parkoló található.

E épület

A 2006-ban épült épület két részre oszlik. A földszinten, mely közvetlen folyosói kapcsolatban áll az F épülettel 37 db 2 ágyas hallgatói szoba található, melyek saját főzőfülkével, zuhanyzóval és toalettel rendelkeznek. Erre épült rá 14 darab 8 fős, kétszintes apartman, melyek mindegyike külön külső bejárattal rendelkezik. Ezekben 8 db hálószoba, 2 db zuhanyzó és egy konyha található. Az épület körül hallgatói parkoló található.  

 

 

F épület

A háromemeletes épület 2006-ban épült, mely során 30 db 2 ágyas és 27 db 4 ágyas hallgatói szoba került kialakításra. Mindegyik szoba egy hálószobából, egy főzőfülkéből (hűtővel és főzőlappal), egy zuhanyzóból és egy toalettből áll. Az épületben lift működik, és közvetlen folyosói összeköttetésben áll a D és az E épületekkel. Több tanulószoba és mosókonyha szolgálja a hallgatói komfortot.

G épület

A négyemeletes épületet a '60-as években építették, azóta sajnos sok fejlesztésen nem esett át. Összesen 48 db 2 ágyas, melyek zuhanyzóval felszereltek és 8 db 3 ágyas hallgatói szobával rendelkezik, melyekben konyhasarok és toalett is található. A közös toalettek szintenként a folyosón találhatóak, ahogy a konyhák is. A földszinten mosókonyha és közösségi helyiség áll rendelkezésre, az első emeleten tanuló szoba várja a hallgatókat. Ez a kollégiumi épületünk a campustól kissé távolabb, a vasútállomással szemben található. Az épület körül parkoló található, a HÉV végállomás csak néhány méterre van.

Szobafoglalás

Kedves Látogató!

Szobafoglalással kapcsolatban kérem érdeklődjön a godolloi.kollegiumok@uni-mate.hu email címen vagy a +36 30 512 2177 telefonszámon.